Bezárták a Music Pubot (Hogyhogy működhet? Miért zárták be mégis a konyhát? – lásd a friss infókat!)


Hova költöztetik a fergeteges Huli Bulikat?
Hova költöztetik a fergeteges Huli Bulikat?

Néhány perccel ezelőtt töltöttem fel a Szabadság weboldalára a hírt, hogy bezárták a Music Pubot.

Mit tudtok erről? Mi lesz a Huli Bulikkal?

UPDATE1 (szeptember 14; 0:29): Két gyorshírt töltöttem fel a Szabadság weboldalára, amelyből kiderül, milyen más kolozsvári szórakozóhelyeken találtak rendellenességeket, illetve, miért zárták be a Music Pubot.

Az első gyorshír itt, a második pedig itt található.

UPDATE2 (szeptember 14; 11:40): A Fogyasztóvédelmi Hivatal felügyelői rendellenességeket találtak a Fire Klubban és az After Eight szórakozóhelyen is.

UPDATE3 (szeptember 14; 16:54): Információim szerint a Fogyasztóvédelmi Hivatal tiltása ellenére, nyitva van a Music Pub. Mi több, ételt is felszolgálnak.

UPDATE4 (szeptember 14; 21:42): Valaki elment a Music Pubba, s undercover lefilmezte, hogy mégis nyitva van. Sőt, még ételt is felszolgálnak.

UPDATE5: (szeptember 15; 14:55): Működhet a Music Pub, közölte Mircea Radu, a Kolozs Megyei Fogyasztóvédelmi Hivatal főfelügyelője, akivel néhány perccel eselőtt beszéltem mobilon. Éppen a Music Pubban volt, ellenőrizni a konyha állapotát. Itt az erről szóló gyorshír.

UPDATE6: (szeptember 15; 15:15): Ritkán fordult elő ilyen hirtelen és drasztikus változás eddigi újságírói tevékenységem során. Az imént hívott a főfelügyelő, hogy mégis bezárják, de csak a konyhát. Hogy mi történt pontosan, kiderül az itt található gyorshírből…

Bezárták a Music Pubot (Hogyhogy működhet? Miért zárták be mégis a konyhát? – lásd a friss infókat!)” bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. anno elottem is elmaszott a csotany a pulton a mjuzikpabban. MEGERDEMELTEK HOGY MEGBUNTESSEK. Meg van egy ket ilyen ¨jo hely¨ amelyeket feljelentenek. en akar megis szuntetnem.

  Kedvelés

 2. Szilárd

  A Music Pub-ban voltak a legistenibb bulik egész Kolozsváron. 😀
  S mi ha nem tartja be a fogyasytóvédelmi szabályokat? Kérdem: melyik vendéglőben hajitják el azt a kaját ami a konyhába leesett a földre, hmm?

  Kedvelés

 3. Szilárd: meg kell különböztetni a bulizást az élelmiszerbiztonsági és fogyasztóvédelmi előírásoktól! Ha rossz a zene akkor haza, ha lejárt szavatosságú a kaja, akkor gyomormosásra mész. Ez is a különbség a kettő között.

  Kedvelés

 4. Hawer

  HA igaz!? hogy meg mindeg etelt szolgalnak fel a Music Pub-ban azok utan hogy a fogyasztovedelem IGAZGATOJA azt mondta rogton a bezaras utan hogy: “A Horea utcán levő Music Pubban láttam a karrierem során legnagyobb elhagyatottságot.” akkor ez ujbol egy jo pelda arra, hogy milyen jol viragzik a korupcio a draga orszagunkban!! Meglepo? szerintem nem:)

  Kedvelés

 5. Egyetértek Olivérrel… sajna így a Paprika Rádió is el kell költöztesse az általuk szervezett Karaoke Show-t. Apropó. a Janis hogy maradt ki a razziás buliból?? Azt hittem hogy az emberek akik odajárnak nem mosakodnak, de rajöttem hogy az ottani WC(World Cup)- ből jön a bűz. 😀

  Kedvelés

 6. arnold

  Hát, szorosan nem tartozik ide, de nemrég látam a TV-ben egy részt a A konyha ördöge sorozatból, Gordon Ramsey-vel. Amerikában, lepukkant vendéglátóipari egységeket, próbál felhozni minőségi szinvonalra. Na ott láttam borzalmasan piszkos konyhát, pedig hát Ámerika. Viszont, a film szerint, ha ott elkapnak egy ilyen koszhalommal akár büntetőjogi felelősségrevonás is bekövetkezhet. És, hogy mit jelent egy konyha a XXI-ik sz.ban azt 2oo6-ban tapasztaltam mikor a Sigma Centernél a “La Liga” vendéglőt rendeztük. Persze aztán minden műszak végén takaritás és hetente egyszer mindent kisikálnak, periodikusan fertőtlenitenek mert másképp a kosz, bogarak, rágcsálók hamar szaporodnak.

  Kedvelés

 7. e

  Az a legviccesebb a Music Pubban, hogy egy nagyon suru esten, amikor nincs ures asztal, 2 arva pincer futkoraszik, eszre se veszi az uj vendegeket, az otthagyott tanyerokat, poharakat sem szedi ossze, s ahhoz, hogy menut kapjal egy orat minimum varnod kell. Es a legviccesebb, a Szabadsagban megjelent cikk elotti esten epp ott ettunk a csaladdal… csirket is. Az eteltol szerencsere semmi bajunk nem lett, viszont az ott eltoltott orak, s a semmi-profizmus-a-vendeg-kiszolgalasaban reszrol CSAK negativat tudok mondani. A felszolgalasrol es “kedvessegrol” nem is beszelve….

  Kedvelés

 8. Ha így is van, bár állítólagos akkor is a kettő nem fedi egymást. Mi a garancia arra hogy ha nagyobb lenne a pöcegödörnek nevezhető konyha akkor hamarabb elkészülne a kaja. No sense. A sört is későre szolgálták fel. Lehetséges akkor aratták le a komlót vagy mi?

  Kedvelés

Ha egyetértesz, azért, ha nem, akkor pedig azért... SZÓLJ HOZZÁ!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s