Mi köze az Iron Maiden együttesnek a barlangászathoz, és fordítva? (A részletekkel)


Jó volt a buli! (Fotó: http://www.citynews.ro)

Az, hogy mindkettő tegnap, augusztus 15-én történt. 🙂

Reggel még a Kolozsvári Amatőr Barlangász Klub (KABK – CSA) által szervezett barlangász táborban voltam, este/éjjel viszont már az Iron Maiden koncerten (köszi, Boti!) tomboltam Lenkével, Pásztor Gyöngyivel, Lillával, Zsuzsával, Péter Lacival, Csata Zsomborral, Dénessel.

Abban egyeztünk: annyira kiviseljük magunkat, hogy az állásunkba kerül…

Tudtommal, ez a teljesítmény még senkinek se sikerült…

Szerintem igen jó koncert volt. Nem ismertem jó néhány számot, de lehetett bulizni… 🙂 Nyugati receptre elkészítették, mert ha az itteni szervezőkre hárult volna minden apróság, akkor minden valószínűség szerint komoly hibákat követtek volna el. Vasárnap már délelőtt 11 órakor elindultunk kocsival a barlangász táborból (kb. 120 km Kolozsvártól, Erdődámes/Damiş község, Királyerdő-hegység, Bihar megye), ugyanis azt gondoltuk, hogy horror forgalmi dugó lesz. Úgy is terveztük, hogy Nagykapuson letérünk Gorbó fele, s Kisbács érintésével jövünk be a városba. Kellemesen meglepődtünk, ugyanis gyér volt a forgalom, Szászfenesen sem álltunk szinte semmit.

Este, a koncert kezdete előtt is eléggé jól lehetett közlekedni. Dehogy mentem kocsival, csak láttam. Találtunk egy jó helyszínt, látszott a színpad, közel volt a sör és a vécé. Utóbbi kettő nagyon fontos. Aztán Dénes javaslatára előbbre mentünk, itt aztán egészen jól lehetett bulizni. Ki is viseltük magunkat. 🙂 Egyesek, persze. Zsuzsa sikítozása halálosan szórakoztató volt! 🙂 🙂

Szerintem az egyetlen nagy gondot a zsetonos rendszer okozta. Csak külön helyen forgalmazott zsetonokkal lehetett sört, ezt-azt vásárolni. Igen, tudom, próbálták elejét venni annak, hogy az árusok borravalót kapjanak. De ez a zsetonos megoldás rossz volt, ugyanis hosszú sorok kígyóztak a konténer előtt, ahol árulták őket. Szerencsére sokat vettünk első alkalommal.

De ezt a kis malőrt leszámítva, nagyon jó buli volt!

Mi köze az Iron Maiden együttesnek a barlangászathoz, és fordítva? (A részletekkel)” bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. NitRo

  Valóban nagyon jó koncert volt. Szerintem a zsetonos megoldást azért vezették be, hogy elkerüljék a “bocs, de nem tudok visszaadni” helyzetet. A különböző szükségletek szerintem nagyon jól meg voltak oldva, egyszer sem kellett sörért sorba álljak vagy fornettiért, sőt a wc-n sem volt tömeg és úgy vettem észre megfelelő számú toytoy volt üzembe helyezve.
  A dugó amúgy koncert elött és közben nagyon nagy volt, Gyalutól Kolozsvárig kb 1-1,5 órába telt míg eljutottál kocsival.
  Szerencse, hogy van ebben a városban egy jó zenei ízléssel megáldott üzletember és egy jó foci csapat mely közrejátszott a tegnapi esemény létrejöttéhez.
  Danke Herr Pászkány!!!

  Kedvelés

 2. zsuzsa

  örülök, h különösen szórakoztató volt a sikoltásom, nagy buli volt, ezt meg kell hagyni:P remélem ezzel nem viseltem ki magamat:) az évtized koncertje Kolozsváron, ha lehet fokozni van még 9 év… A dobos, Nicko McBrain, volt az én kedvencem. Aki kihagyta, bánhatja!

  Kedvelés

 3. @zsuzsa: nagyon édes voltál! Volt abban a sikoltásban minden… 🙂 🙂 Óriási buli volt! Nagyon jó társaság voltatok, kiváló volt veletek szórakozni! (A félmeztelenes epizódot ne említsük senkinek…)

  Kedvelés

Ha egyetértesz, azért, ha nem, akkor pedig azért... SZÓLJ HOZZÁ!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s