BEVIZELŐS VIDEÓ – Sanyika a baróti Star Tv „adásolója”. No, de miért, és hova rohan a kutya?!


Néhány héttel ezelőtt véletlenül akadtam rá a neten. Tudatában vagyok annak, hogy ezzel a bejegyzéssel tovább növelem Sanyika és az általa létrehozott és vezett Baróti Star Tv népszerűségét, de egyszerűen már nem lehet elmenni mellette.

Több szempontból elképesztő, amit ez a srác produkál. Ideje van, a villanyáram és az internet-kapcsolat nem kerül sokba, produkálja magát. S vannak követői. Ez viszont nem magyaráz meg mindent. Inkább azt, hogy van egy olyan réteg, amelynek ez kell, s erre vevő. Pénzt persze nem adna rá (kíváncsi lennék, hányan fizetnének ezért), csak simán butítja magát a tömeg. Nem, Sanyika, nem az irigység beszél belőlem, mert ezt én így nem csinálnám, tehát nincs mérce amit el kellene érni, esetleg felülmúlni.

Ez most még fut, sőt, még nem érte el a csúcsot, de aztán idővel kihal. Mert egyelőre esetlen és gügye. Ez építő jellegű kritika. Akár kis magyar erdélyi on-line OTV is lehet belőle, s akkor gyökeret ereszthet. Van erre piac közösségünkben is, hiába ítéljük annyira el a románokat. Itt az erdélyi Fekete Pákó. Más kiadásban, természetesen. Vajon Orbán János Dénes mikor hívja meg a Bulgakovba Sanyikát?!

Értékelendő a lelkesedés, a tenni akarás, de nem elég. Ahogy a székelyudvarhelyi Csedő Attila mondaná: ez nem rossz, de a jó nem ilyen. 🙂

Na, de amiért létrejött ez a bejegyzés: majdnem kiesett a műfogam, s szinte megkrepáltam a röhögéstől amikor a 4:52-ik percnél Sanyika hirtelen jobbra fordul, a kamerához lép, ki akarja kapcsolni, de mégis látni, ahogy egy rémült kutyus elszalad a háttérben.

Furdal a kíváncsiság: ki, mi futamította meg szerencsétlen, ártatlan, valószínűleg gazdátlan ebet? Vajon ő is fázott? Vagy éppen a baróti tónál kocogott? Sanyika miért nem ejt egy szót sem erről az incidensről? Nemes egyszerűséggel csak annyit mond:

igen,

s minden megy tovább, mintha mi sem történt volna.

Miért nem veszi védelmébe a kutyust? Kint hagyja a hidegben? Ő is behúzódik a melegbe, élő adásba! Bezzeg a kutyát kint hagyja. Ejnye-ejnye! Szerintem a kutyus szándékosan beépített nézettségnövelő taktika. Ugye, Sanyika? 🙂

Reklámok

BEVIZELŐS VIDEÓ – Sanyika a baróti Star Tv „adásolója”. No, de miért, és hova rohan a kutya?!” bejegyzéshez 11 hozzászólás

 1. Ercsey-Ravasz Ferenc

  “Elmentem élő adásban…” ezt a mondatot leszámítva életem legunalmasabb legfájóbb öt perce.

  Kedvelés

 2. @Ercsey-Ravasz Ferenc: No, de az a kutyus, aki rémülten lohol a háttérben. Az a pikantériája az egész képsornak. Lényegében viszont a jelenség egyik megtestesítőjéről van szó, amely több szót érdemelne részerdől…

  Kedvelés

 3. Antal

  Tényleg borzalom ez az ürge.De a másik videója sem semmi: Energia és tánc.Nem maradhatunk le mi sem az anyaország hülyéitől.

  Kedvelés

 4. any

  “Pénzt persze nem adna rá (kíváncsi lennék, hányan fizetnének ezért)”
  A kérdés nem fair! Kiváncsi vagyok ezt a blogot hányan olvasnák amennyiben fizetős lenne vagy akár a Szabadság fizetős cikkeit. Pedig nem Sanyika szint…ugye!?
  Gügye, de már annyira, hogy sérültnek vélhető, irtó helytelenül beszél, stb.
  Ebben a blogban mégis megjelenik “mert nem lehet elmenni mellette” !?? Hogyan??
  A hülyeség mellett nem lehet úgy elmenni, hogy szét ne kürtölnénk, hogy jujj mekkorát mulattam ezen az idiótán!? Nos a kérdésedre válaszolva, ezért van nézettsége. Ez kell a népnek, annak a tudatlannak annak az izlésficamosnak? Bizony ez ha a media ezt közvetíti neki. Ha te, a szellemi elit is ezt tartod fontosnak, hát mit vársz a néptől? A Sanyika szándéka egyébként jó, csak túl hülye ahhoz, hogy értelmes videókat csináljon, minőségi bejegyzéseket…mondjuk ezzel nincs egyedül. A kutya meg gyenge kifogás részedről, egy Sanyika videóban nem a kutya az aki kiveri a biztosítékot. Szerencsésebb esetben nem az kellene legyen ami kiveri a biztosítékot, és nem is az, csak nagyon megakartad írni a Sanyikás blogbejegyzésedet és kerestél valamit amiben megkapaszkodhatsz ami segítségével szégyen nélkül Sanyikáról írhass. Pedig ha valaki bulvár, legalább vállalja fel nem!?..A Paprika rádió is felhívta élőben, te sem akartál lemaradni 😛

  Kedvelés

 5. Ercsey-Ravasz Ferenc

  Azt hiszem még 2004 vagy 2005 tájékán írtam vezércikket a Szabadságban erről, ha nem tévedek “A butaság mint médiasztár” volt a címe. Akkoriban Szalacsi, illetve az Audijától levadult kapsunár román volt az aktuális bruhaha.

  Kedvelés

Ha egyetértesz, azért, ha nem, akkor pedig azért... SZÓLJ HOZZÁ!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s