Beteglátogatás után szinte sárba ragadt a Dacia Grand Cherokee Pathmaker


daciagrandcherokee
A telefonommal készített felvételeket sajnos véletlenül letöröltem, így nem tudom illusztrálni, amint Jocó léccel távolítja el a sarat a gumiabroncsról és a kaszniról… 😦 Ez a fotó a Rotunda-hágón készült anno.

Már egy ideje érlelődött bennem a gondolat, hogy látogassuk meg De Martin Lajost, a sztánai lovasok vezetőjét. Múlt hónapban ráesett a lő, négy helyen tört el a jobb lába.

Vonattal mentünk volna, de mivel így csak egy órát tölthettünk volna társaságában, úgy döntöttünk a rossz út ellenére kocsival megyünk Sztánára, pontosabban a településnek a vasútállomás melletti részére, ahol Lajcsi és felesége, Mihaela lakik.

A nádasi utat még élvezte a Dákróver (Dacia Solenza Grand Cherokee Pathmaker Especially Limited Edition), de később a sarat már nem. Enyhe volt a levegő, meglágyult a talaj. Körülbelül, 300 méter után döntöttünk úgy, hogy lehúzunk a jobb oldalra, s gyalogszerrel folytatjuk az utat. Igen ám, de nagy okosan nem vittünk fejlámpákat, Boticus domesticus fekete gála félcipőben taposta a sarat oda is-vissza is. Vissza még „rásegített” a sötét, de sikerült megtalálni a kocsit, megfordítni, s lemenni a főútig. Igen ám, de főleg a jobb hátsó kerék annyira tele lett sárral, hogy nehezen lehetett haladni.

Tanácsom: az egy dolog, hogy behajtasz egy sáros útra, de ne folytasd a vezetést. Az első adandó alkalommal hagyd az út jobb szélén a járgányt.

Beteglátogatás után szinte sárba ragadt a Dacia Grand Cherokee Pathmaker” bejegyzéshez egy hozzászólás

Ha egyetértesz, azért, ha nem, akkor pedig azért... SZÓLJ HOZZÁ!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s