A WizzAir repülőgép-látogatásra jelentkezettek figyelmébe!


kicsi
Biztonsági ellenőrzés (Saját felvétel)

A jelentkezést lezártuk, köszönjük az érdeklődést! Amint az a feltételek között szerepelt, az egyszerűség kedvéért a jelentkezés sorrendjét vesszük alapul az október 26-án, vasárnap a WizzAir diszkont légitársaság jóvoltából sorra kerülő repülőgép-látogatásra.

Nem lepett meg, hogy ennyien jelentkeztetek, ugyanis valóban különleges, egyedi alkalomról van szó, amely nagyon kevés embernek adatik meg: elbeszélgetni a WizzAir pilótáival, akik egytől egyig, akárcsak más légitársaságnál dolgozó kollégáik, rendkívüli emberek. Nem túlzok. Mi több, a pilótafülkében eltöltött percek, amikor kipróbálhatod, milyen a vasmadár irányítójának lenni, feledhetetlenek. Egyszer próbáltam, így leírhatom: ennél csak a szimulátor jobb.

Még képlékeny a helyzet: egyelőre nem tudni, hányan mehettek a repülőgép-látogatásra. Ha október 23-ig drótpostán nincs visszajelzés részemről, akkor továbbra is kövessétek a blogomat, s összpontosítsatok a jövő tavaszi kiadásra. Eljöhettek viszont a Hatodik Kolozsvári Plane Spotting Napok alkalmával szervezett, pilóták jelenlétében zajló nyilvános repülőgéplesésre!

A programot bármilyen fizetség nélkül, önkéntesen végezik a Kolozsvári Magyar Plane Spotting (Repülőgépleső) Társaság munkatársai.

*********************************************

Az ideiglenes program itt tekinthető meg.

*********************************************

Ha egyetértesz, azért, ha nem, akkor pedig azért... SZÓLJ HOZZÁ!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s