Új típusú kvízverseny indul a Bulgakovban! DÍJAKKAL!


quiznight logo
Tudod a helyes választ?! 🙂

Szeretem a kvízversenyeket. Tartalmas időtöltés jó társaságban. Amikor a Szeretlek, Kolozsvár! mozgalom Kocsmakvíz néven indított ilyet a Bulgakovban, azonnal csatlakoztam. Csakhogy indulás után, így az elején be kellett kérezkednem olyan csapatokhoz, ahonnan éppen hiányzott valaki. Barátságos, jóindulatú embereket ismertem meg.

Csatlakoztunk az angol nyelvű, humanitárius célból szervezett kvízversenyhez is, amelyet az egyik belvárosi vendéglőben tartottak.

A kvízversenyen szembesülsz önmagaddal, tudásoddal. Érdekes, nem feltétlenül az tud a legtöbbet, akiről azt gondolná vagy tudja az ember, hogy wow, milyen művelt. Több kell ám ennél. Az idők során olyan személyeket hívtam a csapatba, akikről azt gondoltam, kigyúl golyóstolluk alatt a papír. Hát, nem.

Vártam, hogy Norbiék újraindítsák a Kocsmakvízt. Több okból sajnos nem tehették meg, így Telegdi Andi javaslatára beindítottuk a Kárpát-medence több városában hétfőnként párhuzamosan zajló szintén ingyenes és szintén nyereményekkel járó QuizNight versenyt, amely négy országban és huszonegy városban van jelen Európa-szerte.

Így 2016. április 11., hétfőn 20 órától Kolozsváron is játszhatod a Kárpát-medence több településén magyarul zajló kvízversenyt, jelentkezni a www.quiznight.hu oldalnak az Asztalfoglalás menüpontja alatt lehet. Infók a QuizNight Kolozsvár Facebook-oldalon. Figyelem: a helyek száma korlátozott!

A QuizNight-ra 4-6 fős csapatokat várunk, de nagyobb csoportoknál mínuszpont ellenében akár többen is indulhatnak. A quiz játék két kérdéses fordulóból áll, a két forduló között Villámkérdés körrel. A quiz végén a két fordulóban legtöbb pontot szerzett csapatot, illetve a Villámkérdések nyertes csapatát jutalmazzuk italnyereményekkel!

A Bulgakov ugyanazokat a díjakat ajánlotta fel, mint a KocsmaKvíz esetében. Köszönjük, Feri!

Tehát: 2016. április 11., hétfő 20 óra, Bulgakov, kvízverseny. Regisztráció és asztalfoglalás: www.quiznight.hu Keresd a Bulgakovot. További infó a QuizNight Kolozsvár Facebook-oldalán.

Találkozunk hétfőn!

Advertisements

Ha egyetértesz, azért, ha nem, akkor pedig azért... SZÓLJ HOZZÁ!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

WordPress.com ingyenes honlap vagy saját honlap létrehozása.

Fel ↑

%d blogger ezt kedveli: