FOTÓK – Ezúttal román nyelvű kvízversenyen…


1
Minden szerdán 21 órától

A Bulgakov fele menet láttam a Makeba elnevezésű kocsma ablakában a plakátot: minden szerdán kvízversenyt szerveznek. Bementem, beszélgettem az „illetékesekkel”, azonnal le is foglaltam egy asztalt a Kaktuszos Durexnek.

Tegnap történetesen éppen szerda volt. Összegyűlt a csapat (Bianka, Gyopár és Boglárka, Andi valamint Norbert és én), kipróbáltuk ezt is. A kvízmester eléggé kezdetlegesen vezette a műsort, a viccek és poénok is gyengék voltak. A fogyasztás felpörgetése érdekében minden egyes forduló, azaz hét kérdés után cigarettaszünetet tartott. Bántuk, hogy nem vittünk kártyát magunkkal, játszhattunk volna egy piros libát. Egyszer olyan hosszú volt a szünet, hogy még talán egy gyors Carcassonne társasjáték is belefért volna.

Összeforrt már a csapat, hisz együtt voltunk a budapesti nemzetközi kvízversenyen is, így most már dinamikusabb volt a kommunikáció.

Sajnos a kérdésekben nem volt kakaó, zaft, azaz standardokat (ismerd fel a zászlót, ennek vagy annak az országnak mi a fővárosa, miben van a legtöbb C vitamin stb.) tettek fel. De érkezéskor mindannyiunkat ingyen rövid ital fogadott, mi több, menet közben is adtak egy kört a ház részéről. Szép gesztus.

Maradunk az angol nyelvű humanitáriusnál (a következő június 23-án, csütörtökön lesz, FB esemény itt) és a szeptembertől a Bulgakovban újrainduló QuizNighnál… 🙂

2
Nagyon szép gesztus, hogy rövid itallal fogadtak. Mi több, játék közben is megkínáltak valamennyiünket eggyel…
Advertisements

Ha egyetértesz, azért, ha nem, akkor pedig azért... SZÓLJ HOZZÁ!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

WordPress.com ingyenes honlap vagy saját honlap létrehozása.

Fel ↑

%d blogger ezt kedveli: