FOTÓK, VIDEÓ – Ha retro buli, akkor legközelebb is a Gastro Nomad Pubba megyünk


Várjuk az elsőt! 🙂

Jelezte Boros Hanga, hogy szombaton, január 26-án 23 órától retro bulira kerül sor a Baba Novac/Bethlen utca 19. szám alatti világvendéglőben – igen, mert a földkerekség nagyon sok régiójából származó ételt meg lehet itt kóstolni. Gondoltuk, kipróbáljuk, amúgy sem voltunk nagyon rég bulizi, ilyenen együtt talán még soha.

S aztán meg az is van, hogy járunk, ugye, a Szegi Márk és Andrea vezette Kolozsvári Társastánc Egyesület társasági tánc tanfolyamjaira, s itt a kiváló alkalom kipróbálni a Ilonczay Tekla és Kruk Zoli által tanított figurákat. Táncesten frusztrál, hogy mások (a profik) milyen jól mozognak, itt meg mi lehettünk a táncparkett ördögei… 🙂 S így is lett.

Ezekből válogattunk…

Rendkívül barátságosan fogadtak, itallal kínáltak bennünket: az alkohol megalapozta a bátorságot, s táncra perdültünk. A lemezlovas egyszer-egyszer mellé kattintott, s a CC Catch, Michael Jackson, Voltaj, Bob Marley, N&D, El Meneaito, Cotton Eye Joe mellé bekerült néhány kakukktojás is: Thrift Shop: Twenty dollars in my pocket és Major Lazer& DJ Snake: Lean on.

Jó volt a hangulat, a zene, finom a színes gyümölcslikőr, ütött a Cuba Libre. Kedvencem akkor is a Bere a la Cluj által készített Phaza lunii kézműves sör.

Bibinek is ízlett

Ez csupán a legelső alkalom, a retro zene világába vezető út nulladik kilométere, terveink szerint az elkövetkező időszakban kéthetente lesz ilyen alkalom a Nomadban. Tervezzük azt is, hogy hajnali egy óráig pizzát lehessen fogyasztani, mert a jó pia és a tánc után megéhezik az ember…

Javaslatom: legyen magyar retro zene is! A Nomádba nyitott, befogadó román vendégek járnak, s megismerkedhetnek a mi „hangjegyeinkkel”.

Hajnalban már ezen a kijelölt asztalon is táncoltak…

 

**************

Ez itt még csak az elején volt, amikor mindenki “simán táncolt”… 🙂

Ha egyetértesz, azért, ha nem, akkor pedig azért... SZÓLJ HOZZÁ!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s