FOTÓK – A Nagy Hétvégi Utazás


Aranyosmenti dilemma (Saját felvételek)

Valakit a család,

másvalakit a pénz és/vagy a vagyon boldogít. Feleségem nincs, nem is lesz, gyermekem nincs, nem is lesz, pénzem nincs, nem is lesz, vagyonom nincs, nem is lesz. Ha kirándulni és utazni nem, vagy csak korlátozottan lehet, akkor érdemes-e még élni? Szerencsére mindkettőre lehetőség van. Utóbbira – paradox módon – Kolozsváron is. Innovációval.

Pénteken estére Telegdi Andi szusi vacsorára hívott. Régi terv, a Billy (a.k.a. Jakab Zoltán) által kedvelt Sushi GO! (online) társasjáték kapcsán jött az ötlet. Finom falatok, majd a nagy utazásainkra emlékeztető Travellin’ társasjáték (köszönöm, Oxygame!). Virtuális, tucatnyi emléket felidéző utazás, országok, szokások, vicces fordulatok. Érzelmi töltet, feledhetetlen kalandokat felidéző országok.

Bár hétvégére a szokásos péntek-vasárnap

(magashegyi túra, havazás stb.) konfigurációt terveztem, kiválóan éreztem magamat az együttlét folyamán! Az ott alvás lelki gyöngyszemnek bizonyult: kiválóan utánozta az Utazás élményét. Pizsamát, törölközőt és neszeszert vittem magammal: UTAZTAM! Reggel új környezetben ébredten: tisztálkodás, miegymás, majd TÚRA INDUL: a Billynek Pócsai András által javasolt túra volt műsoron. S kedvenc kutyám, SÁRI is velünk jött!

Kirándulás, barátok, Sári!

A túra is kiváló volt: bár sokszor voltam már ott (jogi okokból nem ildomos leírnom, hol), a szabad levegő, az új emberek megismerése, az ismerősökkel történő találkozás és társalgás motivált.

Szombaton este a tervezett gombavacsora helyett spontán bornyúhús-falatok és vegyes saláta. Ezúttal Billynél. Ízletes falatok, kiváló társaság és ismét Travellin’, de Carcassone is. Az utazós játékot kivételesen nem Billy nyerte… 🙂

Nagy Hétvégi Utazás Kolozsváron és környékén. Erősít, motivál, feltölt. Boldoggá tesz. Köszönöm szépen, Andi és Billy!

Jövő hétvégén kinél aludhatok? 🙂

További részletek a képaláírásokban. Kérlek, kattints az első fotóra!

Ha egyetértesz, azért, ha nem, akkor pedig azért... SZÓLJ HOZZÁ!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s