A hím nemi szerv egy New York-i rendszámtáblán. Nem vicc, valóság!


A WebSzabadság egyik amerikai olvasója küldte nekem íméjlen az alábbi fotót. Azt hittem, rosszul látok. Aztán pedig azt, hogy a Photoshop keze van a dologban. Pedig nem. A sztori érdekessége az, hogy az olvasó szerint az illetékes New York-i hatóság visszavonta a számtáblát, ugyanis az úriembert feljelentették.

Levelében ezt írta nekem:

(…) értesítettem az illetékes hatóságokat is, de még nem kaptam választ. Ha rövidesen nem jelentkeznek, feljelentést teszek New York állam főügyészénél, indítson büntetőjogi eljárást, és kivizsgálást kérek a hivatal ellen is amelyik kibocsájtotta.  Ilyen pofátlanság mellett nem lehet szótlanul elmenni…

Időközben viszont kiderült, hogy a rendszámtáblát már tavaly júliusban sürgősségi eljárással visszavonták, ugyanis az illetőt már feljelentették, s a New York-i rendőröknek elmagyarázták a szavak jelentését… 🙂 🙂

Terjed a román kultúra az Amerikai Egyesült Államokban...



A hím nemi szerv egy New York-i rendszámtáblán. Nem vicc, valóság!” bejegyzéshez 13 hozzászólás

  1. Dezso Tamas

    Szerintem irrelevans a rendszam… elkepzelheto, hogy az en autom renszama is valamilyen nemi jellegu utalast tartalmaz kitudja milyen del-afrikai nyelven…

    Elso sorban azt tartom butanak aki ilyesmivel tolti az idejet (es lehet hogy kolti ra a penzet is). Masodsorban azzal, hogy eszrevesszuk es netan blog-bejegyzest irunk errol, az illeto celjat “tamogatjuk” (az o celja a feltuneskeltes).

    Ugye mindannyian tudjuk, hogy a tiltott gyumolcs mindig edesebb, tehat a tiltas sok esetben az ellenkezojet eri el.

    Kedvelés

  2. OKlara

    Nevetséges!
    De szép nemi szerv! Sziivesen elfogadnék egy ilyet én is, mert 2 hónapja nekem is van könyvem, de nincs mit vezessek!

    Kedvelés

  3. arktik

    @ Dezso Tamas:

    1: Persze, csak nem valoszinu, hogy te azert valasztottad azt a rendszamot az autodra, hogy az isiZulu, Siswati vagy Setswana nyelvet beszelok fogjak a hasukat a rohogestol.
    2: Hogy ki mit ir es foleg mirol a blogjara, a privat nyomora.
    3: Azaltal, hogy te elolvastad, hosszu perceket toltottel a blogon es commentet irtal, lehet, hogy nyereseget termeltel az oldal tulajanak, habar Oliverrol leven szo nem tartom valoszinunek.
    4: Valahol igaz, hogy az ilyesmit nem nagyon kell reklamozni, de akkor meg csak pozitivumokrol kellene minden ujsagiro beszamoljon. Feher baranykak, kek eg, zold fu, ilyesmi…

    Kedvelés

  4. szerintem… mindenkinek joga van megválasztani a saját számtábláját, ez csak az ő műveltségéről -műveletlenségéről- árulkodik..
    Itthon is vannak pl. CJ 01 SEX vagy CJ 01 XXX számtáblájú autók… őket is fel kellene jelenteni???

    Kedvelés

  5. Én nem látok fantáziát a cenzúrában.
    A rendszámtáblás fickó – amint arktik oly helyesen rátapintott, ott vétkes (ha vétkes), hogy tudatosan, szándékosan rendelt ilyen táblát. Szemben például a Honda céggel, amelynek valószínűleg fogalma sincs mit jelent svédül az hogy “Fit”.
    Vagy a Babes-Bolyai, amely (asszem pont te mesélted, Olivér) nem gondolkodik azon, mit gondolnak az angol anyanyelvűek a “Babes” szó láttán.
    Mindazonáltal elegem van a prűd takargatásból. Ha valami trágár, hát trágár és kész.
    Kötve hiszem, hogy pl. itt, Amerikában, akad egyén, aki nem tudja mi rejtőzik a tévéműsorokban olykor hallható bíííííííííííííp mögött.
    Sakkor?
    Hol a különbség???
    Minek a takargatás?
    Aki csak trágársággal tud kiváló lenni, aki csak azzal képes magára terelni a figyelmet, önmagát dobozolja. Ilyen alapon szerintem kellen hagyni, ki-ki skatulyázza és címkézze önmagát, legalább tudjuk, kivel van dolgunk.
    Van aki hímtagot rendszámtábláz, van aki a homlokára tetováltatja, hogy “Stupid”.
    Lelke rajta.

    Kedvelés

  6. Visszajelzés: Mi köze a szexnek egy amerikai rendszámtáblához? « Kiss Olivér próbálkozós blogja

Ha egyetértesz, azért, ha nem, akkor pedig azért... SZÓLJ HOZZÁ!