JELENTKEZZ! Hetedik Kolozsvári Plane Spotting Napok. Meglátogatnád az állomásozó repülőgép pilótafülkéjét?! (FRISSÍTVE A NYERTESEKKEL)


pilotafulkeben1
Te lehetsz!

November 7-én, szombaton délelőtt veszi kezdetét a Hetedik Kolozsvári Plane Spotting Napok.

A rendezvénysorozat a légikikötő és egy állomáshozó Airbus A320 típusú repülőgép megtekintésével veszi kezdetét. A résztvevők a WizzAir diszkont légitársaság báziskapitánya és pilótái segítségével ismerkedhetnek meg a gép sajátosságaival. A hab a tortán: bekukkanthatsz a pilótafülkébe, mi több, beülhetsz a kapitány székébe!

Kérlek, hozzászólásban küldd el teljes nevedet, mobilszámodat, a személyazonossági igazolványod sorozatszámát (seria carte de identitate), illetve a személyi számodat (CNP). Ha valamelyik adat hiányzik, nem tudlak felírni a jegyzékre. ADATAID NEM JELENNEK MEG NYILVÁNOSAN!

Határidő: kedd, 2015. november 3., déli harangszó. First come, first served! Körülbelül két hely van.

A Kolozsvári Magyar Plane Spotting Társaság blogja (ahol a plane spotting napok korábbi kiadásairól is olvasni lehet) ide kattintva tekinthető meg.

************************************************

Az első két jelentkező: Csigi Levente és Szilágyi Enikő. Gratulálunk! Gyorsak voltatok! 🙂

Kérjük, legyetek szombaton, november 7-én 9 óra 30 perckor a Kolozsvári Nemzetközi Repülőtér érkezési termináljánál. Köszönjük!

************************************************

JELENTKEZZ! Hetedik Kolozsvári Plane Spotting Napok. Meglátogatnád az állomásozó repülőgép pilótafülkéjét?! (FRISSÍTVE A NYERTESEKKEL)” bejegyzéshez 4 hozzászólás

Ha egyetértesz, azért, ha nem, akkor pedig azért... SZÓLJ HOZZÁ!