Óh, igen, a Kaukázusba is lehet majd utazni a WizzAir-rel!!!


wizzair
Nekik köszönhetően van lehetőségünk különleges helyekre utazni…

Most olvasom, hogy

A Wizz Air a keleti légügyi piacok irányába is nyitni kíván a jövőben – hangsúlyozta Váradi József, a magyar diszkont légitársaság vezérigazgatója hétfőn, háttérbeszélgetésen, Budapesten.

Konkrét járatok említése nélkül kiemelte: terveik szerint Budapestről az orosz, az ukrán, a török, a kaukázusi és a közel-keleti térségekbe irányuló repülések beindításán dolgoznak az érintett hatóságokkal.

Újságírói kérdésre válaszolva elmondta: a márciusban záruló üzleti évben a Wizz Air nyereséges lesz, bevételük kétszámjegyű növekedést mutat.

Ismétlem: előnye is van annak, hogy csődbe ment a Malév. Így nekünk, erdélyi csóróknak is lehetősége van olyan helyekre utazni (olcsón!), ahova eddig nem tudtunk eljutni a hagyományos légitársaságok magas tarifái miatt.

Októberre már lefoglaltuk a repülőjegyet Izraelbe (800 lejbe, azaz 183 euróba került a menettérti jegy, köszönöm a pénzt a támogatóimnak!), s ha Váradi úr sikerrel jár, akkor irány a Kaukázus, illetve a közel-keleti térség más országai! De még azelőtt jövő nyáron: Moszkva és Szentpétervár. Vagy fordítva! 🙂

Jéééééééé!

Óh, igen, a Kaukázusba is lehet majd utazni a WizzAir-rel!!!” bejegyzéshez 7 hozzászólás

Ha egyetértesz, azért, ha nem, akkor pedig azért... SZÓLJ HOZZÁ!