FOTÓ – EZT TETTÉK A MÁTYÁS-SZOBORRAL A HÉTVÉGI KONCERT SORÁN!


kicsi
Nincs törvény, nincs szabály, nincs rendőr, nincs közhivatal. Így tehát mindenki azt tesz, amit akar. Ha lehet, miért ne?! (Fotó: Móni Rezső/Facebook)

Persze, tudom, sokan már letargikusak, unják a témát, de ha jól emlékszem arról volt szó, hogy a tömegrendezvények alatt védőkorlátok veszik majd körül a Mátyás-szoborcsoportot.

Úgy látszik, nem ez történt a Loreen koncert alatt.

Korábbi blogbejegyzésemben éppen arról írtam, eddig egyetlen kolozsvári magyar alpolgármesternek sem sikerült megoldania a Mátyás-szobor és a Házsongárdi temető védelmét.

Köszönöm Hunor Péter mai oldalba bökését Facebookon:

A szoborról még nincs semmi kommentárod??

Te voltál mindig az éllovas ebben a témában, mind refreshelem a blogod s nem találok semmi újat 😦

FOTÓ – EZT TETTÉK A MÁTYÁS-SZOBORRAL A HÉTVÉGI KONCERT SORÁN!” bejegyzéshez 9 hozzászólás

  1. Attila

    Érdekes, hogy ugyanazon a rendezvényen egy kézműves standra kitűzött székely zászló szemet szúr egyeseknek és a csíki származású drága magyar alpolgármesterünk tanácsa is az, hogy jobb levenni, míg a Főtér kellős közepén egy szobron randalírozó majomcsorda fel sem tűnik a hatóságnak. Igaz, ahol sok a majom …

    Kedvelés

  2. jakner

    Olivér! Kell kritizálni erőteljesen a Szabadságban az alpolgármesternőt és a tanácsosokat hogy legalább egyikük legyen jelen az ilyen rendezvényeken és személyesen járjanak közbe a rendellenességek megoldásában ! Ne csak élvezzék a funkciojukkal járó előnyöket, hanem tegyenek is valamit !!

    Kedvelés

  3. Bányai J.

    Marhaság… Czika T.-t (és lazulni vágyó elv-társait) kell megkérdeni, h. mi is legyen a jelenséggel. Ő már annyi mindent megmondott, mielőtt elhagyta volna Kolozsvárt, hátha most is kisegíti az itthon maradottakat …

    Kedvelés

  4. @Bányai J.: 🙂 Nézzük csak meg, kik támogatták a Főtér átalakítását népünnepélyek, tömegrendezvények helyszínéül szolgáló placcá?

    Kedvelés

  5. Visszajelzés: FOTÓRIPORT – Több tucatnyian felmászatak a Mátyás-szoborra a hétvégén | Kiss Olivér próbálkozós blogja

  6. Kolozsvari

    Matyas szorakozasa utodai agorajan: egy tobbsegi korbe-, ra-, rola pisilo profi rohamcsapat keszteti az amugy munkanelkuli csizmavero kisebbsegit az alkalmi munkara, ahol ugyancsak profimodra kiprotestalhatjak magukat, lamentalva amugy reneszanszosan a nagyvilagnak cinkos sertodottseguket. A fizetest egyik is a masik is szeretett szurke eminenciasaiktol megkapjak, mikozben Matyas feketedik mergeben seregevel egyutt. Udv a teravataskor hatatfordito csizmaverok sertodesi indokanak. 😦

    Kedvelés

  7. Visszajelzés: Megtette hatását a kolozsvári magyar civilek jelzéssorozata: jobban őrzik a Mátyás-szoborcsoportot | Kiss Olivér próbálkozós blogja

  8. jakner

    Olivér! Ezt a képet a Mátyás szoborról lepisilő majommal el kell kűldeni a helyi és országos ujságokhoz valamint tévéadokhoz ! Ők maguktól ugysem fogják közölni , mert teszik magukat hogy nem tudnak a dologról !

    Kedvelés

Ha egyetértesz, azért, ha nem, akkor pedig azért... SZÓLJ HOZZÁ!